Vychází nové DIGIfoto 7-8/2011

Vychází nové DIGIfoto 7-8/2011

Fotografie, rozhovory, návody a recenze fototechniky na 132 stranách. Prázdninové vydání časopisu DIGIfoto právě v prodeji.

Hádáte, jaké jsme si zvolili téma tentokrát? Správně, je léto a my jsme nemohli jinak, než se prostřednictvím tří osobitých autorů zaměřit na fotografování vody, a to nad hladinou i pod ní. V rozhovoru čísla nejdete skvělé snímky českého dokumentaristy Jiřího Hankeho, v kulturním přehledu nechybí postřehy ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí – v aktuálním čísle jsme pro vás připravili reportáže hned ze tří fotografických událostí, těšit se tak můžete na snímky z festivalů v Lodži a Soulu a také z domácí soutěže a výstavy amatérských fotografií ve Svitavách.

V redakci se to opět hemžilo technikou. Přinášíme vám tak megarecenzi dlouho očekávaného Fujifilmu X100, srovnali jsme dva setové objektivy Nikkor a bazarem čísla jsme „protáhli“ středoformátovou Mamiyu RB67 ProS. Ve fotoškolové části prázdninového DIGIfota vám mimo jiné poradíme jak naložit s vašimi snímky od jejich exponování, přes tisk až po výstavu.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto.

Prolistujte si DIGIfoto 7-8/2011

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

 

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud