Vychází nové DIGIfoto 2/2011

Vychází nové DIGIfoto 2/2011

Dalších 132 stran skvělého fotografického čtení právě teď na všech stáncích.

V aktuálním vydání věnujeme šestnáct stran inscenované fotografii, představíme vám tvorbu dvou mladých svérázných autorek – Terezy Koutecké a Renaty Štěpařové a norského fotografa Geira Moseida. Ve velkém rozhovoru najdete mimo jiné černobílé ženské akty Terezy z Davle, která je rovněž autorkou fotografie na titulní straně DIGIfota.

V kulturním přehledu nechybí řada postřehů ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí, aktuálně jsme se zaměřili na nedávno skončenou fotografickou soutěž Frame.

V novém čísle se věnujeme i 3D fotografii, zavedeme vás do zákulisí nového českého filmu Fimfárum, do třetice všeho dobrého 3D a 3D fotografie vás naučíme i tvořit – jak jinak, než v naší tradiční fotoškole. Stranou nezůstala obvyklá dávka testů a recenzí – mimo jiné jsme hodnotili širokoúhlý objektiv pro D-SLR s fullframovým snímačem Tokina SD 16–28 mm F2,8 a pokračovatele úspěšné „géčkové“ řady vyspělých kompaktů Canon PowerShot G12. Malou ochutnávku dvou fotoaparátů vám pak přinášíme v preview čísla, kde se představí hned dvě novinky od Olympusu – Pen E-PL2 a XZ-1.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii čtenářů a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto.

Prolistujte si DIGIfoto 2/2011

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

Určitě si přečtěte

Články odjinud