Vychází nové DIGIfoto 10/2011

Vychází nové DIGIfoto 10/2011

Fotografie, rozhovory, návody a recenze fototechniky opět na 132 stranách. Říjnové vydání časopisu DIGIfoto právě v prodeji.

Hlavním tématem aktuálního DIGIfota je reklamní fotografie. Prostřednictvím profesionálních fotografů se tak můžete setkat především s dokonale zvládnutým řemeslem, ať už v rámci fotografování jídla nebo nejrůznějších produktů. Ve velkém rozhovoru najdete snímky klasika české inscenované fotografie Ivana Pinkavy, který je rovněž autorem titulní fotografie.

Nevynechali jsme ani pořádnou porci technických novinek, za všechny jmenujme digitální zrcadlovku Canon EOS 1100D, objektiv Sigma 12–24 mm F4,5–5,6 II DG HSM nebo tiskárnu Epson Stylus Photo R3000. V tradiční Akci jsme otestovali novinku od Lensbaby, objektiv Composer Pro s výměnnou optikou Sweet 35.

V kulturním přehledu nechybí postřehy ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí. V aktuálním čísle jsme pro vás připravili reportáž z fotografické výstavy Kontroverze, která trvá v pražském Rudolfinu až do 13. listopadu 2011. Kultuře se věnujeme i netradičně, v článku Fotografův průvodce po galeriích vám přinášíme přehled všech velkých českých výstavních síní.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto nebo hodnotné dárky. Kompletní DIGIfoto si můžete prolistovat níže v náhledech.

 

Prolistujte si DIGIfoto 10/2011

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

 

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud