Vychází nové DIGIfoto 1/2011

Vychází nové DIGIfoto 1/2011

První vydání časopisu v roce 2011 najdete na stáncích právě teď a s ním i 132 stran skvělého fotografického čtení.

Hlavním tématem čísla je poprvé v historii DIGIfota autoportrét. Jako obvykle vám představíme tvorbu tří autorů s odlišným pohledem na zvolený žánr – těšit se můžete na snímky Kristýny Erbenové, Zdeňka Lhotáka a polského fotografa Pawla Bajewa.

Velký rozhovor jsme tentokrát věnovali Evženu Sobkovi, který je rovněž autorem titulní fotografie. V kulturním přehledu nechybí řada postřehů ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí, detailně jsme se v reportáži Vladimíra Birguse zaměřili na nedávno uplynulý Pařížský Měsíc fotografie.

V redakci se opět vystřídala celá řada technických novinek. Přinášíme vám tak mimo jiné megarecenzi D-SLR Olympus E-5, Panasonic Lumix DMC-GF2 a pustili jsme se i do srovnání dvou ultrasvětelných objektivů AF-S Nikkor 85 mm F1,4 G a Sigma 85 mm F1,4 EX HSM DG. Ve fotoškolové části nechybí celá řada postupů pro úpravy fotografií a v aktuálním čísle rovněž najdete přehledný rejstřík uplynulého ročníku DIGIfota.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto.

Prolistujte si DIGIfoto 11/2011

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

Určitě si přečtěte

Články odjinud