Vychází DIGIfoto 3/2011

Vychází DIGIfoto 3/2011

Nové vydání časopisu DIGIfoto je v prodeji a s ním i pořádná dávka fotografické inspirace pro vaši tvorbu.

Březnové číslo se nese ve znamení velkých jmen. V rozhovoru vám představíme tvorbu Martina Parra, člena fotografické společnosti Magnum, v rámci výstavy v pražské Leica Gallery se můžete těšit na Michela Comteho a jeho snímky krásných a slavných žen a přinášíme vám také oceněné snímky soutěže World Press Photo 2011. Nezapomněli jsme samozřejmě ani na tradiční téma, které aktuálně věnujeme černobílé fotografii a to tentokrát i v rámci rozsáhlé fotoškoly.

Nalistovat můžete samozřejmě i články zaměřené na fotografickou techniku – mimo jiné jsme se detailně podívali na novinku od Olympusu, kompakt XZ-1 nebo Panasonic Lumix DMC-GH2. V netradičním Bazaru pak s námi můžete prostřednictvím skvělých fotografií Romana France zavzpomínat na československou legendu Flexaret.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii čtenářů a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají předplatné a hodnotné dárky.

Prolistujte si DIGIfoto 3/2011

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

Určitě si přečtěte

Články odjinud