Flickr mění přihlášení k účtu

6. června 2014
TWEET SDÍLET
Flickr mění přihlášení k účtu

Webová galerie Flickr, která patří mezi jedny z nejoblíbenějších především v zahraničí, chytla druhý dech po svém přelomovém kroku, kdy poskytuje každému uživateli 1 TB prostor pro data.

Vcelku zvláštní je rozhodnutí Flickru, které udělal směrem k uživatelů. Od července totiž nebude možné přihlašovat se na Flickr pomocí Facebookového nebo Google účtu. Pokud tedy budete chtít služeb tohoto webu využít, nezbývá nic jiného než si vytvořit Yahoo účet, který bude provázán s přihlášením do Flickru.

Klepněte pro větší obrázek
 

Flickr: 1 TB místa pro všechny a design po vzoru Google+

Flickr: 1 TB místa pro všechny a design po vzoru Google+

Rozšířená služba Flickr pro uchovávání a sdílení fotografií poslední dobou zaostávala za konkurencí. To se nyní mění, nový design a 1TB místa zdarma mají přilákat uživatele zpět.

 

Témata článku: Software

Určitě si přečtěte